Контакти

гр. Варна, м-т “Салтанат” №5 (в Морската градина между Пантеона и Делфинариума)

Зоопарк Варна

  • телефон: 052/820 613; 0884 095 506
  • e-mail: info@varna-zoo.com

Администрация

Иванка Стоянова

Директор на ОП „Зоопарк-СЦ“

direktor@varna-zoo.com

052/820 613

инж. Георги Тодоров

Зооинженер на ОП „Зоопарк-СЦ“

zooengineer.vn@gmail.com

0882 640 804

инж. Пламена Каразутева

Уредник зооколекция на ОП „Зоопарк-СЦ“

biolog@varna-zoo.com

0884 095 538

д-р Михаил Василев

Ветеринарен лекар на ОП „Зоопарк-СЦ“

vet@varna-zoo.com

0884 095 062